[Halo] Sport Prague

stepan.materna at centrum.cz stepan.materna at centrum.cz
Tue Feb 13 11:42:34 CET 2007


Ahoj všichni,

jak možná někteří víte, máme možnost prezentovat frisbee na letosnim rocniku veletrhu SportPrague - v sekci Game expo (www.gameexpo.cz). Na veletrhu budeme mit stanek s diskama, letákama a projekcí videí, kromě toho máme na starosti i doporovodný program v pátek odpoledne a v sobotu dopoledne. Doprovodný program bude trvat cca 1h - 20min ultimate, 20min freestyle, 20min discgolf (změna programu vyhrazena).
Aby akce dopadla co nejúspěšnejc, potřebujeme vaši pomoc v následujícím:

- alespoň jednoho člověka do stánku přes celý den ve středu 21.2. (cca 8:00-18:00). Ten člověk by měl mít pokročilejší znalosti o frisbee sportech tak, aby je mohl prezentovat jak zájemcům z řad veřejnosti, tak případným potenciálním sponzorům. Je možno přijít pomoct i na čt, pá, so, ale středa nás teď pálí nejvíc

- několik lidí na doprovodný program v následujících termínech (můžete se přihlásit i jenom na jeden). Tito lidé by měli bezpečně zvládat forhend, bekhend a over na krátkou vzdálenost, o moc víc asi neni potřeba. Potřebujeme předevšim lidi na ultimate.
Termíny:
pá 23.2. 15:00 - 16:15
so 24.2. 11:30 - 12:45

O tom víkendu je Žlutá ponorka, pokud ale bude víc lidí z jednoho týmu, budou organizátoři ochotni posunout tomu týmu první zápas na odpoledne.

Hlaste se prosím na moji adresu co nejdříve. Předem díky za spolupráci

Štěpán

P.S.: Pokud se nemůžete zúčastnit doprovodného programu, můžete si alespoň zasoutěžit o volné lístky na Sport Prague na www.cald.cz. Stačí odpovědět na 2 jednoduchý otázky a lístek je váš!



More information about the Halo mailing list