[Halo] Halove mistrovstvi MIX - oprava

Vanicek Jiri jiri.vanicek at springermedia.cz
Tue Jan 23 15:38:43 CET 2007


Uzávěrka přihlášek je samozřejmě 4. ÚNORA
Omlouvám se všem
Maňas

-----Original Message-----
From: Vanicek Jiri 
Sent: Tuesday, January 23, 2007 3:34 PM
To: 'tym at 3sb.org'; 'atrucplzen at centrum.cz'; 'boateam at seznam.cz'; 'paccommodation at volny.cz'; 'xfriedel at seznam.cz'; 'info at praguedevils.org'; 'frisbeeul at email.cz'; 'p7 at p7.cz'; 'rektalka at centrum.cz'; 'list at zlutazimnice.cz'; 'halo at cald.cz'
Subject: Halove mistrovstvi MIX

Milé frisbeejačky, frisbeejáci, frisbeejáčata

vzhledem k problémům které nastaly s halou v Ústí nad Labem se halové mistrovství MIX bude letos konat v Liberci. Termín zůstává stejný a to 17. - 18. 2. 2007.
Hala se v Liberci nachází ve sportovním komplexu v ulici Jeronýmova, jehož součástí je i hokejová hala - Tipsport arena. V hale bude samozřejmě k dispozici spaní a veškeré zázemí.

Tímto vás všechny chceme na mistrovstí srdečně pozvat a prosíme týmy aby se začaly hlásit na tomto e-mailu. Uzávěrka přihlášek je 4. ledna

Hlavním organizátorem je ČALD a jako vždy bychom chtěli poprosit týmy o pomoc při zařizování chodu turnaje. Co by kdo mohl dělat probereme nejspíše se zástupci týmů na schůzi VR ČALD, kdyby se však nějaký z týmů chtěl ujmout kupříkladu zajištění vody či rozpisu nechť se přihlásí, budeme mu vděčni.

Další podrobnosti ohledně ceny (vypadá to, že bude velice příznivá), rozpisu atd. budou co nejdříve.

Děkujeme a těšíme se na vaši účast

S pozdravem

ČALD a Maňas TM


More information about the Halo mailing list