[Halo] přímý přenos MČR

stepan.materna at centrum.cz stepan.materna at centrum.cz
Tue Jun 16 18:36:56 CEST 2009


Ahoj všem,

rád bych Vám napsal pár podrobnějších informací týkajících se přímého internetového přenosu z MČR v Třebechovicích.

- Přenášet se budou 4 vybrané nedělní zápasy. Jedno semifinále open (to, kde hraje druhý se třetím), zápas open o 3. místo a ženské i open finále. 

- Přenos poskytuje projekt www.strizna.cz, který má zkušenost z natáčení závodů letecké akrobacie, ženského basketbalu, softbalu a ragby. Kromě jejich webu bude streamované video k dispozici na www.frisbee.cz a www.pushpass.co.uk. Zpráva o přenosu a obrazovka přehrávače bude na titutlní stránce www.frisbee.cz od pátečního odpoledne.

- Zápasy budou snímány čtyřmi kamerami - celková + detailovka z tribuny, jedna kamera v každé zóně. Zápasy budou komentované (zatím to vypadá, že budu "díky" zranění komentovat já a Dr. Úd, ale určitě dáme prostor jiným schopným zájemcům, kteří nebudou v době přenosu hrát), snad budou i rozbory situací v poločase.

- Záznam přenosu bude k dispozici v archivu www.strizna.cz, k dispozici budeme mít i DVD. To bude na prodej nejspíš za symbolických 100 Kč - výtěžek z prodeje bude sloužit k částečnému pokrytí nákladů spojených s přenosem. Dostali jsme možnost pořídit přenos/záznam za velmi výhodných podmínek, jedná se však o neplánovaný výdaj Asociace (nejedná se tedy o aktivitu organizátorů, kterou byste platili ve startovném) , který bychom tímto způsobem chtěli snížit. Na turnaji budeme přijímat závazné (placené) objednávky na DVD, abychom věděli přesně, kolik jich máme objednat - pokud tedy chcete, vezměte si na turnaj stokorunu navíc.

Nemáme velké oči v tom smyslu, že by přenos měl příliš vysokou sledovanost a pravděpodobně jej uvidí jen pár lidí. Důležitý je pro nás kvalitní záznam těch nejlepších zápasů, který můžeme využít v budoucnu pro propagaci sportu. Internetový přenos je "bonus", který neovlivní cenu pořízení záznamu.


Přesto nezapomeňte říct všem příbuzným a známým, ať se v neděli dopoledne připojí na www.frisbee.cz a konečně zjistí, co že to každý druhý víkend jezdíte dělat!

Pokud máte nějaké dotazy či připomínky, dejte vědět

Za VR ČALD

Štěpán






More information about the Halo mailing list