[Halo] 2.ligovy v Pisku - SpringSpirit2010

Holicky, Marek marek.holicky at philips.com
Wed Apr 14 10:14:58 CEST 2010


Zdary všem,

Doufám, že už všichni máte v kalendáři zapsaný termín 22.-23.5., kdy se v Písku uskuteční 2. ligový turnaj pro MR v openu. A když říkám v Písku, tak tím myslím v Písku. Takže se těšte na parádní hřiště na Dukle a Hradišti! Na Dukle je kolem hřiště tartanový atletický ovál, takže se Vám můžou hodit běžecké boty na rozcvičení.

Stany můžete nechat doma, spát budete v tělocvičně. PODMÍNKOU PRO VŠECHNY UBYTOVANÉ JE DŮSLEDNÉ VYZOUVÁNÍ A ŽÁDNÝ ALKOHOL!

Jinak klasicky 2x snídaně  a 1x večeře v ceně zájezdu. Stánek s občerstvením na obou hřištích. Ceny pro vítěze a něco navíc pro každého účastníka!

Svůj tým registrujte obratem, ať můžeme zbylá místa nabídnout hostům!

PS: Turnaj je součástí kulturní akce Cipískoviště<http://www.cipiskoviste.cz/>. V průběhu víkendu budeme mít na nábřeží v Písku promo stánek a potřebujeme dobrovolníky na výpomoc. Jednalo by se o ukázky a instruktáž házení, organizování soutěží pro děti apod. Rámec i náplň máme, potřebujeme lidi;o) Ideální by bylo mít někoho na celý víkend, kdo nebude muset hrát. Nabídněte, co můžete! Předem děkujeme za Vaši ochotu!

Peace On You!  Maro

________________________________
The information contained in this message may be confidential and legally protected under applicable law. The message is intended solely for the addressee(s). If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any use, forwarding, dissemination, or reproduction of this message is strictly prohibited and may be unlawful. If you are not the intended recipient, please contact the sender by return e-mail and destroy all copies of the original message.


More information about the Halo mailing list