[Halo] Malšice - 1. ligový

Helča helltscha at centrum.cz
Thu Apr 15 15:06:37 CEST 2010


Milí účastníci 1. ligového turnaje v Malšicích,

máme pro Vás několik organizačních informací.

 

Fotbalové hřiště ve vesnici najdete snadno: při příjezdu směrem od Tábora zabočte mírně doleva hned za cedulí s názvem vsi, benzínovou stanici budete mít po pravé ruce (né zcela doleva, ta vede jen mezi baráky, vlastně je to spíš rovně, protože hlavní zatáčí doprava :). Pro vlakem příchozí je to ještě snazší, z nádraží je hřiště přímo vidět. Pokud byste přijeli v noci, tak jděte rovně a první doprava.

 

Spaní je v pátek zajištěno v sále přímo proti hřišti v objektu bývalého kulturáku, dnes zařízení funguje pod názvem REJDA. U hřiště je i místo pro omezený počet stanů, prosíme napište nám, pokud byste ho chtěli využít.

 

Na místě bude po celý víkend fungovat malý bufet (pivo, párek v rohlíku, klobása, bagety, tatranky, čaj, kafe, grog...), jinak v sobotu tam mají sraz psovodi nebo co, takže tam bude zřejmě dost lidí a psů. 

 

Voda v PET lahvích nebude! Jak se již stalo zvykem, bude kohoutková z kanystrů, takže si prosím přivezte každý svoji láhev.

 

U hřiště jsou k dispozici šatny a sprchy.

 

Sobotní a nedělní snídaně bude probíhat přímo na hřišti.

 

Sobotní večeře se bude podávat taktéž v kulturáku REJDA, lístečky na jídlo si prosím vyzvedněte během dne, budou Vám tradičně vydány proti zaplacení startovného. S večeří neotálejte, kapacita míst k sezení je cca poloviční než počet účastníků turnaje, takže se musíme prostřídat.

 

A pozor: sobotní párty se bude konat v sále, ve kterém se v pátek spí. Takže nastane stěhování spacáků, a to sice do školní tělocvičny, vzdálené cca 5 min. chůze, mapka zde:
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&ll=49.362616,14.587011&spn=0.007616,0.01929&t=h&z=16&msid=115105292318491458817.000482a0d033e7c24d9fb
Pro otrlé je samozřejmě spaní možné i v sále kde bude probíhat párty, znalci doporučují dát si hlavu do repráku. 

 

Školní tělocvična je fungl nová a to samé platí o sociálním zařízení a sprchách, takže doporučujeme se po posledním zápasu přestěhovat i s věcmi a dát si sprchu až tam.

 

V neděli bude probíhat ve spací tělocvičně volejbalový turnaj, takže bude nutné se spakovat do 8:30 ráno! (Zpět do sálu v objektu REJDA). Ovšem má být hezké počasí a tak se ten volejbal možná přesune ven, to Vám potvrdíme v sobotu večer. Je to trochu komplikované, ale jinak to nešlo (fakt).

 

V sobotu v pravé poledne budeme vzhledem k vyhlášeným dnům smutku držet minutu ticha za oběti sobotní letecké havárie polské delegace.

 

Toť zatím vše, těšíme se na viděnou v Malšicích!

 

Ahoj Helča a PD



More information about the Halo mailing list