[Halo] život je gotickej pes

veu v.sedova at seznam.cz
Thu Jun 16 09:00:49 CEST 2011


Byla jsem požádána o rozšíření zimního kurzu "Život je gotickej pes" mezi frisbee populaci, takže koho tyto věci nezajímají, omlouvám se Vám za spam.
No a pokud víte o někom, komu by se tahle akce mohla zalíbit, nebojte se poslat info dál.
díky.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rádi bychom Vás pozvali na jedinečný zimní projekt Život je gotickej pes!

Život je gotickej pes je zimní kurz Prázdninové školy Lipnice, který se stal během 11 let své existence skutečnou legendou. Jeho dramaturgie se v průběhu let proměňuje a každý ročník se
výrazně liší od předchozího ročníku.. Nicméně jsou základní kameny,které jsou pro tento projekt typické: experiment – opravdovost – autentická zkušenost – táboření v zimní přírodě.

Dramaturgie kurzu byla dvakrát ve své historii oceněna Hubertem - prestižní cenou PŠL za nejlepší dramaturgii.

V letošním ročníku Vám nabízíme možnost vydat se s námi na neopakovatelnou ZIMNÍ POUŤ. Pouť, která Vám umožní nahlédnout sebe sama jinýma očima. Zimní pouť „s lehkým srdcem“, která může být také NÁROČNOU VÝZVOU.

Zjistíte s JAK MÁLO VĚCMI si člověk vlastně vystačí. Naučíte se ŽÍT v ZIMNÍ PŘÍRODĚ a putovat „lehkou nohou“.Hodně se NASMĚJEME, dosyta zazpíváme, občas zaskřípeme zuby. O PŘEKVAPENÍ nebude nouze. Ale hlavně vyčistíme hlavu a s novým elánem se vrátíme zpátky domů.

Přihlašování již začalo a včasnost se letos vyplatí!

Více informací najdeš na stránkách www.gotickejpes..cz.

Těšíme se na Vás!

Tým ŽGP 2012


More information about the Halo mailing list