[Halo] Whose Baby 2012

Aleš Neuman ales.neuman at centrum.cz
Mon Apr 30 23:32:44 CEST 2012


 
 Dítě je naše,
 
a proto
 
známí výtečníci Pražská sedma pořádají na konci srpna smolný 13. ročník Whose Baby 2012, ultimate turnaje, kam by rozhodně nikdo neměl chodit. Důvodem není jen místo konání, Sokolovna Řeporyje (kam je to daleko odevšad kromě Řitky, což si ostatně můžete ověřit i na mapě, pokud se vám teda načte). Vzhledem k formátu outdoor mixed a zaručenému dešti se totiž určitě hrát nebude a jelikož se nachází stany, hřiště i hospoda na stejném místě (aby taky ne, když už je to v těch Řeporyjích a nejbližší další zástavba je středověká vesnice), nebude ani možné zahřát se přesunem. Jo, spí se ve stanech sice hnedka u hřiště, ale kromě deště bude taky zima. Párty sice příslíbená je, ovšem kvůli padajícím trakařům nebude stát za nic a navíc oproti minulému roku bylo v paragrafu o grilování k “all you can eat” doplněno malinkými písmeny “pokud nezapomeneme nakoupit.”
To si pište, že zapomeneme. A všechna jedna hospoda v okolí určitě bude mít zrovna zavřeno.
 
Navíc v každé pozvánce musí být motto od Ratibora (#42), pro letošek jsme vybrali
“Ále, ani se nesnaž!”
– strýček Ráťa, pravděpodobný otec turnaje.
Startovné je přemrštěné: 2500,- Kč tým a ještě k tomu 250,- Kč za každého hráče.Spoty jsou pro 12 týmů, ale než se stihnete přihlásit, určitě už bude plno.Termín je 18. – 19.8.2012, byl pečlivě vybrán, aby to se vším kolidovalo a určitě pršelo.Přijet se dá už v pátek odpoledne, i když si nedovedeme představit, co by k tomu koho vedlo.Místo konání jsou zmíněné (příšerné) Řeporyje.Typ turnaje je mixed, aby se mohli pohádat úplně všichni.Ondrovy disky sice ještě nějaké jsou, ale vyprodá je den předtím, než přijedete, takže ani takovýto suvenýr si nepřivezete.Téma party sem určitě zapomeneme napsat.Registrace, pokud se přeci jen pošetile rozhodnete jet, probíhá depresívním mailem na p7 at p7.cz.Deadline registrace je 15.6.2012!
 Web (pokud byste chtěli mrznutí závidět těm nešťastníkům, co se dostaví) je http://www.p7.cz/whoose-baby-2012/.Pivo: pokud nenastane prohibice, určitě alespoň dojde k neúměrnému zdražení lihovin a jiných alkoholických nápojů, takže na pivní závod určitě zapomeňte a raději se rychle naučte bavit bez alkoholu.pár nechutně pozitivních fotek z loňska zde https://picasaweb.google.com/102087690919453893073/WhoseBaby2011Ve zkratce: zůstaňte doma!
 
Pražská sedma

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.zlutazimnice.cz/pipermail/halo/attachments/20120430/30481616/attachment.html 


More information about the Halo mailing list