[Halo] WFDF Akreditace

Rachel Tosnerova rachelka5 at msn.com
Wed May 1 22:05:34 CEST 2013


Ahoj všichni,
WFDF přišla společně s novými pravidly (2013) také s možností "akreditovat se" neboli složit si test ze znalosti nových pravidel a získat o tom jako potvrzení certifikát. Na stránkách http://rules.wfdf.org/ jsou k dispozici dva režimy - základní (standard) a pro pokročilé (advanced). 
Základní info:- ke složení testu je potřeba být na stránkách zaregistrován (otázka 1 minuty)- test má 10 otázek, k úspěšnému složení je třeba mít 8 správně- test můžete skládat až 3x- jde o "open book" test, můžete tedy u něj mít pravidla a doplňkové materiály při ruce, doporučuji ale zkusit první pokus "bez koukání" a teprve, když to nevyjde, zkusit to znovu s pravidly
Nejde o žádnou hrůzu, snad jen pro toho, komu dělá angličtina problémy (ovšem stačí si přece otevřít v dalším okně prohlížeče slovník, ne?). Myslím si, že je povinností každého hráče se s pravidly dobře seznámit a jako české komunitě to naší hře a spiritu může jistě jen prospět.
Tak to berte jako námět na příští mimotréningovou akci týmu nebo volnou neděli, když je venku hnusně. My už v 3SB začali a vypadá to že není lepší způsob, jak donutit nováčka přečíst si pravidla, než slíbit mu CERTIFIKÁT :)
Zdraví Ráchel
P.S. K čemu je to jinak dobrý? 
For 2013, the WFDF Ultimate Committee has established the following Rules Accreditation Requirements that must be met at WFDF-sanctioned Ultimate events (the World Under-23 Ultimate Championships, the World Games, and the Continental Ultimate Club Championships).. Standard Accreditation: A minimum of 14 players per team must have the Standard Accreditation. All team members on the roster of World Games teams must have at least a Standard Accreditation.. Advanced Accreditation: A minimum of 3 players per team must have the Advanced Accreditation, one of whom must be the team captain. No fewer than 6 team members on the roster of World Games teams must have an Advanced Accreditation. 		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://mailman.zlutazimnice.cz/pipermail/halo/attachments/20130501/486d889f/attachment.html 


More information about the Halo mailing list