[Halo] MČR MIX, Lomnice nad Lužnicí

Martin Holub mholub at centrum.cz
Wed Sep 4 09:27:01 CEST 2013


 
Ahoj,
 
 14. a 15.9. se uskuteční v Lomnici nad Lužnicí v jižních Čechách mistrovství ČR kategorie MIX. Tento informační e-mail je  směřován pouze týmům, jež se na něj kvalifikovaly (tedy: PD A, PD B,  ŽZ, FUJ A, TM A, VM A, VB, 3SB, PE, KŠ). Vemte prosím na vědomí, že turnaj je uspořádán při příležitosti dvacátého výročí 3SB, nebo se 20. výročí 3SB slaví při příležitosti tohohle turnaje? Asi je to vlastně jedno, důležité je, že 3SB slaví 20 let své existence. (HURÁ !)
 
 Důležité info:
hřiště: Nádražní 556, Lomnice n. Lužnicí [http://goo.gl/maps/a87kk <http://goo.gl/maps/a87kk>]parking u hřiště - podél přijezdové cesty a v okolních ulicíchstanování okolo hrací plochy zajištěnovečeře: Tyršova 348, Lomnice n. Lužnicí [http://goo.gl/maps/ltWvT <http://goo.gl/maps/ltWvT>]na stejné adrese bude i partyna této adrese bude pravděpodobně umožněné přespání v klubovněvýběr večeří: (cena 66kč i s polévkou - česnečkou; poslat do soboty 7.9. 12:00)smažený sýr s bramboremvepřový řízek s bramboremkuřecí maso s rýžíTeam fee: 2000 kč - PLACENOPlayer's fee: TBAKapitánský mítink bude v sobotu ráno, čas upřesníme podle rozpisuchtěli bychom maximálmě eliminovat množství plastového odpadu, proto Vás žádáme, abyste si přivezli vlastní hrnky/lahve na snídani. Stejně tak bychom uvítali, pokud si přivezete vlastní půllitr na pivo.pokud někomu leží v žaludku náš minulý pivní závod (to si teda 
 myslím, že málokomu tam zůstal) vězte, že tentokráte to bude něco zase úplně jiného.A samozřejmě, jako správný oslavenec, si pro Vás 3SB přichystalo malé překvapení na sobotní večer.Těšíte se? My ano!
 Za 3SB s pozdravem,
 JJ
 
-- Martin Holubtel: +420 773088118e-mail: mholub at centrum.cz <mholub at centrum.cz>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.zlutazimnice.cz/pipermail/halo/attachments/20130904/d031e439/attachment.html>


More information about the Halo mailing list