[Halo] FW: Frissbee a jazz 21.-22.9.2013

Holicky, Marek marek.holicky at philips.com
Fri Sep 6 14:44:32 CEST 2013


Zdravím všechny letuchtivce,

Dovolte mi Vás pozvat na následující akci a zároveň Vás požádat o šíření této informace směrem k veřejnosti, kamarádům atd.

Díky a těším se na viděnou!

Maara PE

From: Jiří Čech [mailto:jiri.cech at email.cz]
Sent: Friday, September 06, 2013 8:33 AM
To: Adam Navratil
Subject: Frissbee a jazz

Ahoj,
zvu vás svým jménem na následující víkendovku. Jirka Čech

Pojďte se naučit hrát Ultimate Frisbee!
    Pojďte si ho rovnou zahrát!
        A k tomu si užít večer s jazzovou kapelou Aurora JasBand!

Na víkend 21.-22.září 2013 vás zveme na otevírák Frisbee na Příbramsku. Začínáme v sobotu v 9:30 hodin Training campem: zkušení hráči a lektoři vás v naučí základní pravidla a varianty hodů diskem. Následují  ukázky hry v provedení profesionálů a rychlokurz typických herních situací pro začínající hráče. V tu chvíli už budete zvládat taktiku pohybu hřištěm a přihrávku.

 Nabyté zkušenosti a dovednosti prověříme v navazujícím lehkém pickupovém turnaji, který začne v sobotu odpoledne cca v 15hodin.Smyslem pickupového turnaje je rozdělení příchozích hráčů tak ,aby každý tým obsahoval všechny hráčské úrovně (od nováčků po zkušené hráče). Zkušení hráči pak mohou koučovat i herně podpořit své začínající spoluhráče a tím výrazně zvýšit celkový výkon týmu.

V 18 hodin pro vás bude připravena večeře a po 20 hodině začne koncert ve stylu HOT LIVE JAZZ v podání kapely Aurora Jasband.

Finálovové zápasy turnaje se odehrají v neděli dopoledne, turnaj skončí kolem poledne. Během obou dnů bude navíc možnost hrát Double Disc Court a vyzkoušet DiscGolf.

Celá akce vlastně vůbec nekončí: v neděli se totiž nerozejdem nadobro! Těšíme se na to, že díky JazzBee se na Příbramsku začne hrát ULTIMATE FRISBEE!

www.jazzbee.cz<http://www.jazzbee.cz>
Přihlášky posílejte na jazzbee at email.cz<mailto:jazzbee at email.cz>

________________________________
The information contained in this message may be confidential and legally protected under applicable law. The message is intended solely for the addressee(s). If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any use, forwarding, dissemination, or reproduction of this message is strictly prohibited and may be unlawful. If you are not the intended recipient, please contact the sender by return e-mail and destroy all copies of the original message.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.zlutazimnice.cz/pipermail/halo/attachments/20130906/b683da30/attachment.html>


More information about the Halo mailing list