[Halo] MCR 2014 open/zeny v Pisku - 21.-22.6. - dalsi info a uzaverka veceri

Holicky, Marek marek.holicky at philips.com
Mon Jun 16 08:09:59 CEST 2014


Zdravíme všechny účastníky zájezdu,

Rádi bychom uzavřeli objednávky večeří, tak posílejte Vaše požadavky do úterý 17.6. do 9:00hod., mimochodem večeře budou na ostrově, tam kde byla vloni párty.

Kapitánský meeting v 8:30hod. Rozpis pošleme obratem.

Jinak vše jako předchozí ročníky, stejný areál, stejné spaní ve stanech okolo hřiště. Stále jsou volné ubytovací kapacity v penzionech a dokonce i v samotném Hotelu OtavArena, takže necháme na každém, kde složí hlavu.

Stejně jako vloni je turnaj součástí Píseckého festivalu netradičních sportů, který spolupořádáme a rádi bychom Vás poprosili o shovívavost hlavně v průběhu soboty. Chceme turnaj co nejvíce propojit s atrakcemi festivalu a proto jedno z hřišť bude současně dějištěm exhibic a vyhlašování soutěží. To bude pro vás znamenat omezení pouze mezi sobotními zápasy. Děkujeme za pochopení!

Na viděnou v Písku!

Za Ultimate Addiction team
Marek





________________________________
The information contained in this message may be confidential and legally protected under applicable law. The message is intended solely for the addressee(s). If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any use, forwarding, dissemination, or reproduction of this message is strictly prohibited and may be unlawful. If you are not the intended recipient, please contact the sender by return e-mail and destroy all copies of the original message.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.zlutazimnice.cz/pipermail/halo/attachments/20140616/f9ab03b7/attachment.html>


More information about the Halo mailing list