[Halo] HMČR- hasiči

mARTin Fajta martinfajta at centrum.cz
Sun Jan 25 13:41:27 CET 2015


Vážení sportovní přátelé,

bohužel se nepodařilo zjistit žádné informace, které by nám pomohly vyřešit tento problém. To znamená, že veškerá odpovědnost spadá na náš tým.

Výši pokuty zatím neznáme, ale očekáváme částku v rozmezí 10.000 - 20.000,-Kč. Jelikož pro náš tým je to částka velice vysoká, snažíme se najít nějaké řešení. 
Proto se obracíme na vás s dotazem, nemáte-li někdo z vás, případně vašeho okolí, pojištění odpovědnosti za způsobení škody? Pokud ano a byli byste ochotni nám pomoci, kontaktujte nás. Na detailech bychom se domluvili. 



Za případnou spolupráci děkujeme.



Za Atruc,
Martin Fajta 


______________________________________________________________
> Od: "mARTin  Fajta" <martinfajta at centrum.cz>
> Komu: halo <halo at cald.cz>
> Datum: 16.01.2015 15:54
> Předmět: [Halo] HMČR- hasiči
>
>Vážení sportovní přátelé,
>
>jako organizátoři letošního HMČR mixed se na vás obracíme s jednou velmi nepříjemnou záležitostí a důležitou prosbou.
>
>Jak jistě víte, letošní MČR poznamenalo vyhlášení planého poplachu a následný příjezd hasičů. Celý týden jednáme s vedením TJ Lokomotiva Plzeň o způsobu spuštění alarmu, planém výjezdu, následcích i způsobu, jakým se bude tato záležitost hradit. Nejen že přijde faktura od hasičů, ale je třeba započítat i prodloužený pronájem haly, aby se stihla odehrát všechna utkání v nezkrácené verzi. Organizátor, to jest tým Atrofované ruce, přebírá během akce, kterou pořádá, zodpovědnost za to, co se v pronajatých prostorách děje, jakož i za hráče a návštěvníky. To znamená, že přebíráme i zodpovědnost finanční. 
>
>Ve spolupráci s TJ Lokomotiva Plzeň se snažíme objasnit příčinu spuštění poplachu. Tímto prosíme o jakékoliv inforamce, které by pomohly k objasnění celé situace.  Přdpokládáme, že k sepnutí  došlo neúmyslně, omylem. Nalezení příciny spuštění pomůže zamezit podobným událostem v příštích letech. Myslíme si, že turnaj MČR by měl probíhat  v prostorách, které odpovídají nejvyšší soutěži v ČR. Nechceme, aby nás TJ Lokomotiva Plzeň příští rok odmítla, ani aby se opakovala podobná situace.
>
>Važme si toho, že můžeme hrát v největší, nejhezčí a nejmodernější hale v západních Čechách. 
>
>
>
>Za organizační tým Atrofované ruce,
>
>
>
>Martin Fajta
>_______________________________________________
>Halo mailing list
>Halo at cald.cz
>http://mailman.zlutazimnice.cz/mailman/listinfo/halo
>


More information about the Halo mailing list