[Halo] Rozpis 2. kvalifikace Open Women Dobruška

Jiří Voseček jiri.vosecek at cald.cz
Mon Aug 13 09:23:53 CEST 2018


A ještě informace o ženské kategorii:

Druhé kvalifikace se v ženské kategorii zúčastní slovenský tým. Výkonné radě se to nelíbí, ale v současném nastavení nemáme možnost je odmítnout - podali oficiální přihlášku do asociace. Pokud by v budoucnu zahraničních týmů v české lize přibylo, mohl by to být problém - zejména v případě, že se rozhodneme vytvořit na evropskou ligu samostatný region a o postupujících by rozhodovalo umístění na českém mistrovství.

Připravujeme úpravu soutěžního řádu, která účast zahraničních týmů v české lize znemožní, a zároveň neohrozí české týmy a hráče ze zahraničí, kteří v ČR žijí a jsou součástí domácích týmů. Máte-li na toto názor, můžete ho napsat na vr at cald.cz <mailto:vr at cald.cz> nebo říct osobně někomu z výkonné rady v Dobrušce.

Výkonná rada ČALD


> On 12 Aug 2018, at 18:54, Jiří Voseček <jiri.vosecek at cald.cz> wrote:
> 
> Rozpis naleznete zde: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IwXSKGM886E3Oh05ojDZVH1VvHoBcZLxUAx9u0KhcnQ/edit?usp=sharing
> 
> Nezapomeňte na zadání soupisek. Klasicky do pátku 12 hodin zadat do evidence, pak to nemusíte tisknout a odevzdávat před svým prvním zápasem.
> 
> A připomeňte svým juniorům zákaz alkoholu.
> 
> Kacer

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.zlutazimnice.cz/pipermail/halo/attachments/20180813/f231b636/attachment.html>


More information about the Halo mailing list