[Halo] ČALD shání nové skladové prostory

Jiří Voseček jiri.vosecek at cald.cz
Wed Mar 7 09:38:34 CET 2018


Ahoj,
po dvou letech budeme muset během jara/léta opustit skladové prostory v Praze v Kunešově ulici z garáže Áni Zvěřinové (díky za možnost ukladnění).

Hledáme tedy nové místo, kam uložit počitadla, lékárničky, várnice, lajny, kuželíky kanystry, disky, prodlužovačky, varné konvice, medaile a spoustu dalších menších věcí, které asociace potřebuje k chodu.

Minimální vhodná plocha je přibližně 9 metrů čtverečních, ale spíš 12 metrů čtverečních pro snažší orientaci. Ve skladu jsou regály, které je možné v nové lokaci opět sestavit. Ideální by byla opět garáž, ve které se neparkuje auto - zároveň v ní mohou být věci vlastníka.

Důležitá je možnost přístupu po většinu dne, před variantou Garáž v Kunešově byl sklad ve sklepu kavárny a klíče se vyzvedávaly u obsluhy během otevírací doby - dobrá varianta. Do Garáže je přístup přes visací zámek s kódem 24/7 - ještě lepší varianta.

Ideálním místem je Praha, asi kdekoliv. Ideální cena je zdarma, případně co nejméně.

Pokud víte o prostoru, který by šel využít - garáž, sklep, dlouho nepoužívaná místnost apod., dejte mi prosím vědět. Pokud se nic nepodaří najít v rámci komunity, krajní variantou je komerční pronájem garáže, ale to je poměrně drahá varianta (minimálně 10 tisíc ročně).

Předem díky za tipy a rozšíření i mezi již nehrající hráče

Kačer


More information about the Halo mailing list