[Halo] rozpis a detailni info k turnaji + Písecký festival netradičních sportů 2014

Holicky, Marek marek.holicky at philips.com
Tue Jun 17 12:57:31 CEST 2014


Zdravíme všechny účastníky zájezdu,

 Rádi bychom definitivně uzavřeli objednávky večeří ( zatím máme 11 ze 17 týmů), takže posílejte Vaše požadavky ještě do úterý 17.6. do 23:00hod., mimochodem večeře budou na ostrově, tam kde byla vloni párty.

 Rozpis: http://1url.cz/PkZS
60minut + 1cap, 15bodu hardcap, bez poločasu. 1 timeout možno vzít kdykoli
Nezapomeňte odeslat soupisku.

Ceny: TF 2000, PF plné 220, PF 1 den 150, večeře 80, host 80 za den. Pokud potřebujete doklad o platbě, vyžádejte si jej prosím při platbě, zpětně nebudeme potvrzení vydávat!


Zázemí:
Vše je jako předchozí ročníky, stejný areál, stejné spaní ve stanech okolo hřiště (Mapka: goo.gl/maps/LMTdn<http://goo.gl/maps/LMTdn>). Stále jsou volné ubytovací kapacity v penzionech a dokonce i v samotném Hotelu OtavArena, takže necháme na každém, kde složí hlavu.
Obě hřiště jsou travnatá, v případě monzunů máme v záloze umělku. Opět budou povolení jeden až dva hráči uprostřed (mezi hřištěma).

Jídlo!
Celý víkend kromě sobotní párty můžeme využívat hotel OtavArena, přímo v areálu.
V sobotu i v neděli bude v areálu stánek s grilem, klobásou a hamburgrem, točené pivo, limo, nanuky. V sobotu i v neděli bude navíc v restauraci poledni menu za ceny okolo 80kč, polévky a pár hotovek.

Tip!
Dopředu ještě doporučujeme si přivést boty na rozběhání. Okolo hřiště je atletický ovál s tartanem. Neběhejte v první dráze!
Párty: Jako párty místo jsme po minulé dobré zkušenosti zajistili Ostrov (viz mapy), kde máme rezervaci od 1900.

Opět Festival netradičních sportů!
Chtěli bychom Vás a Vaše známé ještě pozvat na Písecký festival netradičních sportů, který v areálu pořádáme v sobotu. Velkým lákadlem bude nejen nedělní exhibiční zápas ragbistů Sedlčany vs České Budějovice! Budeme rádi, když nám pomůžete s propagací! Víc informací najdete též na stránkách festivalu: http://www.sportfestpisek.cz/, program https://docs.google.com/file/d/0B-F6ET1mgwfjUWZrLWpwX05ZWjg/edit?pli=1
Propagační leták: http://www.peaceegg.net/files/SS14_plakat.jpg,
FB: https://www.facebook.com/events/497980210313865/?fref=ts
Sobotním programem bude opět provázet senzační Pavel Nový!
Předpokládáme, že bude v areálu sportoviště fluktuace cizích lidí a proto si dávejte pozor na osobní věci. Pro Vaši větší bezpečnost zřídíme v areálu označené zóny přístupné pouze pro hráče, využívejte je! Prosíme i Vás o spolupráci při zajištění bezpečnosti v těchto zónách!

Za Ultimate Addiction Team a TJ Sokol Písek
Marek Holický

P.S: je možné si za běžnou cenu zahrát beach volejbal mimo organizovaný turnaj(so: 14-17h). Pravděpodobně bude oba dny k dispozici cca 9-18h, podrobnější info na místě.
=

________________________________
The information contained in this message may be confidential and legally protected under applicable law. The message is intended solely for the addressee(s). If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any use, forwarding, dissemination, or reproduction of this message is strictly prohibited and may be unlawful. If you are not the intended recipient, please contact the sender by return e-mail and destroy all copies of the original message.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.zlutazimnice.cz/pipermail/halo/attachments/20140617/62ea8fa2/attachment.html>


More information about the Halo mailing list