[Halo] Stěhování skladu: poslední výzva jak ušetřit ČALDu peníze + výzva pro stěhování

Jiří Voseček jiri.vosecek at cald.cz
Mon May 21 09:14:45 CEST 2018


Ahoj,
je tu poslední výzva jak ušetřit asociaci ročně až 21 600 Kč (12x1800 Kč) za pronájem garáže pro nový sklad.
Doposud jsme měli sklad zdarma díky sponzorům asociace (Štěpán Materna, Anna Zvěřinová), teď ale dobrovolní poskytovatelé prostor došli. Máme vyhlídnutou garáž na Praze 4, v rámci možností jde o nejlevnější variantu - 1800 kč měsíčně - ale stále je to ročně docela pálka. Nešlo by to levněji u někoho z nás?

Potřebujeme místo v rámci Prahy, řekněme v dosahu MHD, stačí sklep, nemusí se jednat o garáž. Musí to být snadno přístupné, ne 24/7, ale alespoň 18/7. Zároveň je třeba aby to bylo alespoň na dva roky. Stěhování není zas taková legrace. Nehledáme místo nutně zdarma, stačí cokoliv levnějšího než 1800 kč/měsičně a zároveň budeme raději platit členovi asociace, než běžnému komerčnímu nájmu.

HLEDÁME LIDI NA STĚHOVÁNÍ
Tím se dostáváme k procesu stěhování - jde o akci na dvě odpoledne. Během jednoho demontujeme regály na současné adrese (Kunešova ulice), zhruba 2-3 hodiny práce ve 4 lidech. Během druhého proběhne přesun věcí a sestavení regálů v nové adrese. To už ze zkušenosti z minula víme, že to celé zabere ve 4 lidech minimálně 4 hodiny, spíš 5. Jde to celé provést během jedné soboty či neděle.

Hledáme tedy ochotné dobrovolníky, kteří by za drobnou odměnu v řádech stokorun za akci pomohli asociaci přestěhovat věci nezbytné pro její fungování. Nevíme ještě termín ani najisto kam to budeme stěhovat. Bude to ale někdy během června. Napište mi prosím na mail jiri.vosecek at cald.cz, že byste chtěli pomoct a až bude jasné kdy a kam, tak vás oslovím a dohodneme se přesně.

Předem díky za záplavu nadšenců do stěhovací činnosti :-)

Za VR
Kačer

P.S.: nová adresa skladu pokud se nenajde nic jiného a zároveň se domluvíme s majitelem bude Praha 4, Podle Kačerova.


More information about the Halo mailing list